Sepetli vinç kiralama

Sepetli Vinç Kiralama Firması Hakkında 

Ankara sepetli vinç kiralama firması olarak  vinçler, genellikle malzemeleri kaldırmak, indirmek ve yatay olarak hareket ettirmek için kullanılabilen bir makinedir. İş makineleri kullanım alanlarına göre çeşitlilik göstermektedirler. Her iş koluna uygun bir iş makinesi elbet mevcuttur. Bu iş makinelerinden bir tanesi de vinçlerdir. Taşıması zor olan yüklerin taşınmasında kullanılan vinçlerin farklı çeşitleri elbet mevcuttur. Sepetli vinçler bunlardan birisidir. Sepetli vinçler uzman olan bir operatör tarafından kullanılır. Sepetli vinç kullanan kişilerin bu işle ilgili eğitimli olduklarını belgeler nitelikte sertifika ile çalışmaları gereklidir. Aksi halde hem kendi hayatını hem de diğer çalışanların hayatını tehlikeye atmış olurlar. Yüksek binaların dış cephesine yapılan sıva işleminde, cam silme işlemlerinde, binaların dış tadilatında kullanılan sepetli vinçleri kiralayan birçok şirket vardır. Sepetli vinçlerde mobil vinçlerden birisidir. Seyyar olarak hizmet veren sepetli vinçler ihtiyaç duyulan yerlere rahatlıkla götürülebilmektedir. Şehir içi ya da şehir dışında sepetli vinç kiralaması yapan birçok işletme vardır.

Sepetli Vinç Kiralamanın Tarihi

Sepetli vinç kiralama genellikle ulaşılması güç olan yüksekliklerde gerekli bir durumdur. Yüksek binalara yapılan tabela montajı, cam silme, ağır olan bir yükün taşınması sepetli vinçlerin gerekli olduğu durumlar arasındadırlar. Sepetli vinçlerin iki farklı seçeneği bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi örümcek adı verilen seçenektir ve üstü kapalıdır ve en çok tercih edilen seçenektir. Bir diğer seçenek ise makaslı platform olarak bilinir ve kamyonların çalışacağı yere kurulur ve kamyona ihtiyaç duyulan yere kurularak kamyona ihtiyaç duyulmaz. Sepetli vinç kiralaması saatlik veya günlük olarak yapılmaktadır. İhtiyaç duyulan yüksekliğe göre göre sepetli vinç kiralaması yapılmaktadır. 45metre-105metre arası olan yüksekliklere uygun şekilde sepetli vinç kiralama seçenekleri vardır.

Ankara Sepetli Vinç Kiralama Firmasının Özellikleri

Sepetli vinçler de diğer araçlar gibi periyodik bir bakıma ihtiyaç duymaktadır. Sepetli vinçlerin bakımı hayati önem taşır. Bakımların aksatılmadan yapılaması önemli bir işlemdir. Sepetli vinçlerin bakımı günlük ve aylık olarak yapılmaktadır. Hidrolik aksam oluşabilecek en ufak bir yağ sızıntısı bile çok büyük sorunlara yol açabilmektedir. Sepetli vinçlere yapılan rutin bakımlarının kayıt altına alınması olası bir arıza halinde gerekli olmaktadır.
 Sepetli vinç kullanan operatörlerin iş güvenliği ve iş sağlığı konularında bilgili ve eğitimli olmaları gereklidir. Olası kazaların ölüm tehlikesi içermesinden dolayı vinç operatörlerinin, sepetli vinç ile çalışırken iş sağlığı ve güvenliği kanununun ilgili bölümlerini kesinlikle bilmelidir. Sepetli vinçlerin çalışma mekanizması, acil durum müdahaleleri gibi konuların öğrenilmesi sepetli vinç operatörünün bilmesi gerekenler arasındadır.


Yorumlar

  1. kayseri kiralık vinç hizmetleri , Kayseri merkezli , kiralık vinç , sepetli platform, hidrolik mobil vinç(mobil), mobil asansör kiralama, kamyonlu vinç, teleskobik vinç kiralama, kiralık katlanır bomlu mobil vinç vinç kiralama hizmeti gerçekleştirmektedir.

    Tüm kiralık vinçler Eriştirme Bakanlığı K1 yetki dokümanına sahip olup, SEPETLİ vinç operatörlerimiz; alanlarında tecrübeli, eğitimli kişilerden oluşmaktadır. Oktay Vinç ’in kiralık vinçlerinin ve VİNÇLERİN tümü periyodik olarak kontrol edilir . Vinç operatörlerimiz G sınıfı (İş Makinesi ve vinç kullanma) ehliyetine ve güvenlik sertifikasına sahiptir.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder